Aluplast HST 85mm vs. Aluplast PSK – Een VergelijkingIntroductieSchuifpui systemen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, en het is geen verrassing waarom. Ze bieden ruime en naadloze toegang tot de buitenwereld, verbeteren de natuurlijke verlichting en zorgen voor een esthetische uitstraling. Twee van de meest geavanceerde schuifpui systemen op de markt zijn de Aluplast HST 85mm en de Aluplast PSK (parallel schuif-kiep) systemen. In dit artikel zullen we deze systemen vergelijken en hun voordelen benadrukken.

HST 85

EEN HEF-SCHUIFDEURSYSTEEM

Het Aluplast HST 85mm schuifpui systeem is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne architectuur. Deze schuifpui maakt gebruik van een frame met een profielbreedte van 85 millimeter, wat resulteert in slanke lijnen en maximale glasoppervlakken. Enkele voordelen van dit systeem zijn:Uitstekende thermische isolatie: Het HST 85mm systeem is voorzien van geavanceerde isolatietechnologie, wat resulteert in een uitstekende thermische efficiëntie. Dit helpt energie te besparen en zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. Grote glasoppervlakken: Het slanke profiel van 85mm maximaliseert het glasoppervlak, waardoor u kunt genieten van een panoramisch uitzicht en overvloedige natuurlijke verlichting. Veelzijdige ontwerpmogelijkheden: Dit systeem is beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor het naadloos kan worden geïntegreerd in verschillende architectonische stijlen.

Patio

  • basis schuifdeursysteem
  • microventilatie in de hoek van de actieve vleugel als standaard
  • mogelijkheid om kantelsteun met handvat te installeren
  • trekhendel hoeken

Aluplast PSK kiep/schuifpuiHet Aluplast PSK (parallel schuif-kiep) schuifpui systeem is een veelzijdige oplossing die zowel schuif- als kiepfunctionaliteit biedt. Dit systeem heeft enkele opvallende voordelen:Veelzijdigheid: Het PSK systeem kan als schuifpui worden gebruikt om ruimte te besparen en als kiep-pui om frisse lucht binnen te laten. Dit maakt het perfect voor slaapkamers, woonkamers en balkons.Uitstekende luchtdichtheid: Het PSK systeem biedt uitstekende luchtdichtheid, wat zorgt voor energie-efficiëntie en geluidsisolatie.Eenvoudig onderhoud: Dankzij het ontwerp is het PSK systeem gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor de levensduur wordt verlengd.Vergelijking tussen Aluplast HST 85mm en Aluplast PSKLaten we nu deze twee geavanceerde schuifpui systemen vergelijken:Profielbreedte: Het Aluplast HST 85mm systeem heeft een bredere profielbreedte in vergelijking met het PSK systeem, wat resulteert in een slankere uitstraling en grotere glasoppervlakken.Functionaliteit: Terwijl het HST 85mm systeem zich richt op schuiffunctionaliteit, biedt het PSK systeem een combinatie van schuif- en kiepfunctionaliteit, waardoor het veelzijdiger is.Thermische prestaties: Beide systemen zijn ontworpen met aandacht voor thermische isolatie, maar het HST 85mm systeem heeft mogelijk een lichte voorsprong vanwege het bredere frame.Design en afwerking: Beide systemen bieden tal van ontwerpmogelijkheden en kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant.ConclusieBeide Aluplast schuifpui systemen, de HST 85mm en de PSK, hebben hun eigen unieke voordelen en toepassingsgebieden. Het HST 85mm systeem blinkt uit in slanke esthetiek en thermische efficiëntie, terwijl het PSK systeem veelzijdigheid en uitstekende luchtdichtheid biedt. De keuze tussen deze twee systemen hangt af van uw specifieke behoeften en voorkeuren, evenals de architectonische context van uw project. In beide gevallen kunt u genieten van hoogwaardige schuifpui oplossingen die de waarde en het comfort van uw huis aanzienlijk kunnen verbeteren.