Uitgerust met een betrouwbaar systeem van sluitingen en veiligheid.

Vervaardigd uit eersteklas componenten, voorzien van een betrouwbaar systeem van bevestiging en beveiliging. De deuren in ons aanbod zijn aan beide zijden beschermd tegen corrosie, waardoor zij hun uiterlijk en functionele eigenschappen gedurende vele jaren behouden. Door de toegepaste veertechnieken past de poort perfect in elke garageopening. Een sectionaaldeursysteem met eRSC200 torsieveren aan de voorzijde. Zij onderscheiden zich door een robuuste en duurzame constructie en gebruiksveiligheid. Een ander voordeel is de vereenvoudigde montage: minder onderdelen en voorgemonteerd. Alle beslagen en bovengrepen met rollen in veerdeuren zijn standaard gegalvaniseerd (zilver). Ze kunnen in wit RAL 9016 gelakt worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs!