De elegante Despiro-deurcollectie is een aantrekkelijk aanbod voor de meest veeleisende klanten die waarde hechten aan elegantie en duurzaamheid. De collectie is gemaakt op basis van een speciale versie van het MB-86 systeem, dankzij welke de gehele constructie perfect vlak is. De verborgen scharnieren zorgen ervoor dat de strakke lijn van het zichtbare paneel behouden blijft, en de details die worden gecreëerd door de inox kappen of verschillende varianten van roestvrij stalen handgrepen completeren het verfijnde uiterlijk van de gehele constructie. De verschillende thermische versies van de gebruikte profielen, de hoge waterdichtheid en de stevige aluminiumstructuur zorgen ervoor dat de Despiro deur de hoogste prestatiekenmerken behoudt. Bij de beschikbare modellen kunt u niet alleen een design kiezen, maar ook een kleur uit het hele RAL-palet, waardoor de deur zelf een individueel karakter krijgt.

De elegante collectie Despiro buitendeuren is een aantrekkelijk aanbod voor de meest veeleisende klanten die waarde hechten aan moderniteit, niet alleen in technologisch maar ook in esthetisch opzicht. 

Deuren uit de despiro-collectie zijn niet de goedkoopste, maar alle klanten die ervoor kozen, zouden opnieuw voor hetzelfde kiezen!

Als u op zoek bent naar deuren die uw huis perfect beschermen tegen de kou en er tegelijkertijd elegant en solide uitzien, dan is despiro line iets voor u!