Bij het onderhoud en verbeteren van onze woningen is het belangrijk om te investeren in hoogwaardige materialen en technologieën die de functionaliteit, veiligheid en duurzaamheid verbeteren. Een van de belangrijkste aspecten van een woning zijn de ramen en deuren, en het beslag dat daarbij wordt gebruikt speelt een cruciale rol. In dit artikel zullen we de voordelen bespreken van het upgraden van ROTO NT beslag naar het geavanceerde ROTO NX beslag.

Roto NX is een innovatief draaikiepbeslagsysteem op het gebied van rendement, veiligheid, comfort en design. Toekomstbestendig beslag voor PVC-, houten en aluminium ramen met een beslaggroef van 16 mm, voor vleugelgewichten tot 150 kg, bieden tastbare voordelen voor schrijnwerkfabrikanten en gebruikers.Smart Home, inbraakbeveiliging, het zorgen voor meer comfort, akoestische isolatie en energie-efficiëntie zijn onderwerpen die de branche bezighouden.Dankzij innovatieve oplossingen voor losse elementen en modules hebben wij ons draaikiepbeslag aanzienlijk verbeterd. En dit alles om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Op basis van de beproefde Roto NT-beslag bieden wij een nieuw kantel- en kantelsysteem, Roto NX, dat veel nieuwe voordelen en functies biedt.Roto NX is de hardware van de toekomst en een betrouwbare investering voor jaren die u stabiel succes garandeert.

De voordelen van het upgraden naar ROTO NX beslag van ROTO NT: Een slimme keuze voor jouw woning

1. Veiligheid 

Een van de belangrijkste voordelen van het overstappen naar ROTO NX beslag is de verbeterde veiligheid die het biedt. ROTO NX is uitgerust met geavanceerde meerpuntsluitingen en anti-inbraakmechanismen die de beveiliging van jouw huis aanzienlijk verhogen. Met ROTO NX kun je met een gerust hart vertrekken, wetende dat jouw huis goed beschermd is tegen ongewenste indringers.

Nieuwe TiltSafe-elementen zorgen voor een betere inbraakbeveiliging – nu ook in gekantelde stand (inbraakbeveiligingsklasse RC2). Ook is het veiliger om de fittingen zelf te gebruiken. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor vleugels met een hoger draagvermogen en is al standaard.

Totale betrouwbaarheid en bevestiging van de juistheid van de keuze worden gegarandeerd door de hoge kwaliteit van het product en een breed scala aan producten.

2. Betere Functionaliteit

ROTO NX biedt verbeterde functionaliteit ten opzichte van ROTO NT. Met soepelere bediening, verbeterde ventilatiecontrole en betere energie-efficiëntie, zul je merken dat jouw ramen en deuren met ROTO NX beslag veel gemakkelijker te gebruiken zijn. Dit draagt bij aan het comfort en gemak van jouw dagelijkse leven in huis.

De sterke punten van het systeem zijn het hoge comfort en de verfijnde functionaliteit.Roto NX verhoogt het comfort van ruimtes, bijvoorbeeld door verbeterde microventilatie of de mogelijkheid om verbinding te maken met een smart home-systeem.

3. Verhoogde Duurzaamheid

ROTO NX beslag is vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen corrosie en slijtage. Door over te stappen op ROTO NX kun je de levensduur van jouw beslag aanzienlijk verlengen, waardoor je op de lange termijn kosten bespaart en minder onderhoud nodig hebt. Dit maakt ROTO NX een duurzame investering voor de toekomst van jouw huis.

4. Esthetische Opties

Naast de functionele voordelen biedt ROTO NX ook een breed scala aan esthetische opties. Met verschillende kleuren, afwerkingen en stijlen kun je het beslag afstemmen op de stijl van jouw huis en persoonlijke voorkeuren. Dit geeft jou de mogelijkheid om jouw huis een unieke uitstraling te geven die bij jouw smaak past.

Highlights

  • Microventilatie, standaard geïntegreerd in het verblijf, elimineert de noodzaak van een extra element op het deurkozijn en dient als extra ventilatie, wat het comfort van het appartement verhoogt.
  • Uniforme plaatsing van schroeven en gaten tot 130 kg
  • Scharnierbeugel, onderste scharnierbeugel en stiftgeleider kunnen zowel rechts als links worden gebruikt
  • Grotere veiligheid van vleugels van 130 kilogram is al standaard
  • De scharnierzijde is ontworpen voor vleugelgewichten van 130 kg en 150 kg bij grote en moderne ramen met zwaar glas.
  • Wanneer de handgreep op 135° wordt gezet, activeert de vleugel automatisch de microventilatiefunctie
  • Perfecte uitstraling dankzij verborgen beugelschroeven en individuele kleurkeuze van afdekkingen en coatings

Conclusie

Het upgraden naar ROTO NX beslag van ROTO NT biedt tal van voordelen, waaronder verbeterde veiligheid, verhoogde duurzaamheid, betere functionaliteit en esthetische opties. Door te investeren in hoogwaardig beslag zoals ROTO NX, investeer je in de veiligheid, comfort en waarde van jouw huis op de lange termijn. Maak vandaag nog de slimme keuze en upgrade naar ROTO NX voor een betere woonervaring.

Wij zijn voortdurend bezig met het zoeken, verbeteren en verbeteren van ons aanbod samen met onze partners om de beste oplossingen voor uw woning te kunnen bieden!