Bent u toe aan nieuwe ramen? Dan bent u bij Osspol aan het juiste adres. Al onze op maat gemaakte kozijnen en ramen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van isolatie, inbraakwerendheid en duurzaamheid. Ramen hebben een grote invloed op de isolatiewaarde van uw woning en op energiebesparende maatregelen geldt het lage BTW-tarief. Dit geldt dus ook voor het plaatsen van isolatieglas. Ook kun je mogelijk aanspraak maken op subsidies!

Wie veel belang hecht aan de veiligheid, adviseren wij om het raam te voorzien van ruiten met inbraakveiligheid P2 (dubbele beglazing en twee folielagen) of P4 (vierdubbele beglazing en vier folielagen). P4-ruiten worden door verzekeringsmaatschappijen als voldoende veilig beschouwd, waardoor u 10% minder betaalt voor uw verzekering.

We zorgen ervoor dat uw ramen perfect passen bij uw gevel door de tientallen kleuren fineer die we aanbieden – in zowel hedendaagse als in klassieke stijl. Vooraf nemen we bij u de maten op en stemmen we af hoe de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd. Na plaatsing heeft u recht op vijf jaar garantie.

PVC ramen

Aluplast

Alle kunststof ramen van Aluplast zijn budgetvriendelijk én van een hoge kwaliteit. Zo is een raam van kunststof PVC ten opzichte van een aluminium raam meer isolerend, energie-efficiënt en zien ze er modern uit. Het is standaard van hoogrendementsglas (HR++ glas) voorzien. Zowel in de winter als zomer hou je zo de binnenhuistemperatuur constant. Verder biedt het glas ook een goede geluidsisolatie die alle geluiden van buitenaf tot het minimum reduceert.

Salamander

De kunstof ramen van Salamander zorgen voor behaaglijk wooncomfort door hoge lichtinval, terwijl zij bescherming bieden tegen weersinvloeden zorgen voor behaaglijk wooncomfort. Salamander-ramen kunnen worden ontworpen volgens de eisen van de klant en kunnen worden aangepast aan de gevel en het interieur. Bovendien worden deze PVC ramen alleen gemaakt synthetisch scheidbaar plastic wat het 100% herbruikbaar maakt.

Aluminium ramen

Aluprof

ALUPROF is een van de grote Europese fabrikanten van aluminium raam- en deursystemen, gevelsystemen en rolluik- en garagedeursystemen. De aluminium ramen van ALUPROF maken de constructie van vele soorten ramen mogelijk, afhankelijk van de toepassing en de eisen aan functionaliteit, esthetiek, warmte-isolatie, inbraakwerendheid, rookdichtheid of vuurbestendigheid.

Deceuninck

De Decalu-reeks van Deceuninck is uniek in de markt dankzij de integratie van enkele technieken. Ze worden gekenmerkt door gebruiksvriendelijkheid, milieuvriendelijkheid, focus op design en technische prestaties. Deze ramen zijn robuust tegen de extreemste weersomstandigheden, bijvoorbeeld aan de kust. Ook de onzichtbare afwatering is een belangrijk kenmerk van de raamsystemen.