De mannen van Osspol hebben onze ramen en kozijnen op de 1e verdieping vervangen en een nieuwe voordeur en garagepoort geplaatst. We zijn heel erg blij met het resultaat! Alleen de afwerking had her en der wat nauwkeuriger gekund. Het was ook erg leuk om Jakub en zijn collega’s over de vloer te hebben en onze communicatie verliep goed. Wij zouden ze zeker aanbevelen!
Pim Brueren
In bijna heel onze woning hebben ze driedubbel glas geplaatst, inclusief isolerende kozijnen. We hadden een oproep op Werkspot geplaatst en daar reageerde Osspol enorm snel op. Jakub spreekt erg goed Nederlands en heeft echt goed naar onze wensen geluisterd. Met zijn collega’s konden we in het Duits en het Engels ook prima communiceren. We zijn zeer tevreden over het gedane werk!
Annemiek Buijs
Ik ben erg blij met het werk dat Osspol heeft verricht thuis. Het zijn vriendelijke, hard werkende monteurs die hun zaakjes goed op orde hebben. Voor een goede prijs hebben ze alles netjes opgeleverd. Toen ze weg gingen was alles schoon. Alle papieren waren in orde, ze zijn transparant over hun werkzaamheden en houden zich aan de afspraken. Ik kan Osspol aan iedereen aanbevelen!
Laurens Christoffel