Osspol is een full-service aannemersbedrijf dat bestaat uit ervaren vakmensen die samenwerken met leveranciers van de hoogste kwaliteit. Ons onderscheidend vermogen is dat we de behoeftes van de klant uitstekend begrijpen en daar aan kunnen voldoen. De oprichters Maciej Ossowski (26) en Jakub Stożek (28) zijn van Poolse afkomst en al bijna tien jaar met veel plezier woonachtig in Nederland.

“Wij werken nauw samen met de beste en grootste producenten in deze branche uit Polen, waardoor we de beste prijs-kwaliteitverhouding en een korte levertijd kunnen garanderen. Er wordt enkel gewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen, met de nodige aandacht voor duurzaamheid. Wanneer u onze projecten bekijkt, ziet u mooie eindresultaten. Bij ieder project staan onze hoge kwaliteitseisen en de wensen van de klant centraal. Wij verzorgen uw werkzaamheden van het opmeten tot aan de oplevering met veel passie en plezier.”

Als klant bent u verzekerd van het juiste advies, de nodige vakkennis en langdurige service en garantie. Lees meer over onze projecten of neem contact op voor een vrijblijvende offerte.